Selecteer een pagina

Diensten

Bouwen aan uw imago

Wij hebben alles in huis om uw imago op te bouwen, te versterken of te veranderen. Wij publiceren en houden daarmee uw imago in de hand. U kunt zeggen dat wij uw perskamer zijn, uw marketing afdeling. Geen omkijken meer, een vast contactpersoon en reclame uitingen die voor u werken.

Samen met u stellen wij een plan op en daarna gaan we aan het werk, hoort u alleen nog maar van ons als het werk gedaan is. En zult u van uw (nieuwe) klanten horen over uw nieuwe frisse imago.

Tot snel?

k

Marketing

Nadat wij het marketingplan met u hebben opgesteld zorgen wij voor de uitvoering. Wij zijn zeg maar uw marketing afdeling. We werken ook goed samen met uw bestaande afdeling!

Branding

Branding omvat niet alleen een plaatje of de website. Gun je merk uitstraling, kracht en een verhaal! Neem contact met ons op.

Webdesign

Website, Webshop of App? Wij maken het. Uiteraard bent u als ondernemer uniek dat snappen wij. Wij laten dit terugkomen in uw producten.

i

Print

Nog steeds niet weg te denken in deze wereld is drukwerk. Niet meer zoals vroeger maar op verassende en vernieuwende manieren in combinatie met online marketing.

Online Marketing

U bent al aanwezig op het internet maar wilt meer mensen bereiken. Wij helpen u hierbij met een scala aan mogelijkheden. Denk aan social media, google adwords en bijvoorbeeld branded content.

Video en Fotografie

Beeldmateriaal is onmisbaar om mensen te bereiken. Wij doen de volledige productie en supervisie op het gebied van Video en Foto.

Een vast contactpersoon voor al uw mediazaken die ook nog eens uw imago maakt en bewaakt. Wij houden van eenvoudig, recht door zee en transparant zaken doen.

ONS WERK

Een kleine greep uit de oneindige mogelijkheden die wij bieden.

Mogen wij u eens verassen?

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek. Wij laten u graag zien wat wij kunnen om uw bedrijf verder te helpen.